Referat: Kinna IBK - Fristad GoIF

Målvakt: Ellen
Backar: Frida, Märta, Petronella
Forwards: Elin, ELin, Stina, Emma, Jasmine, Elsa

En vunnen teknik av Elin O och matchen är igång. De röda är med från början i den här matchen. Anfallarna börjar genast mata skott mot Fristads mål. Jasmine kan göra 1-0 efter en dubbelchans där andra skottet går i mål.

Fristad kan kvittera lite senare efter en snygg soloprestation. Bara någon minut senare Får Elin D tag i bollen, dribblar längs sin kant och skjuter 2-1. Fristad kan kontra och bollen slinker retfullt in 2-2.

Några minuter senare gör Stina så när mål. Emma får istället tag i bollen och kan göra sitt första innebandymål 3-2.

Försvararna i Kinna har bra koll på händelserna. Anfallarna ligger i och skapar chanser. Ett snyggt samarbete mellan Emma, Elin O och Stina resulterar i att Stina kan göra 4-2.
Kinna kämpar vidare och skapar tryck mot Fristad. Hela blocket skulle kunna fyllas med bra chanser. Ellen kan dock inte sitta och sova utan får göra en del räddningar.
Fristad får ett frislag nära mål som först tar i muren men som resulterar i 4-3.

Supportrarna sitter med andan i halsen de minuter som är kvar. Hur ska det gå? Kinna håller i och kan ta sin första vinst för dagen.